Over LogiSense

Zorgverleners hebben er hun handen vol aan: administreren, plannen, checken, monitoren, traceren en controleren. Dit kost tijd. Tijd die niet kan worden besteed aan de  kan worden besteed aan de patiënt. LogiSense bedenkt, ontwikkelt en implementeert slimme systemen waarmee arbeidsintensieve processen worden geautomatiseerd. Met behulp van onze systemen helpen wij mee aan een efficiëntere zorg. Zodat de zorgverlener zich kan focussen op waar het echt om gaat: de zorg zelf.

LogiSense is een product van DoubleSense BV.

DoubleSense is een organisatie die specifieke kennis en ervaring inzet om organisaties te helpen bij vernieuwende ontwikkelingen op basis van technologie.

Wij geloven sterk in onze cross-market ervaring, waarbij bewezen successen en methodes in de ene markt ingezet kunnen worden in een totaal andere omgeving. Snel schakelen om concrete resultaten te bereiken is daarbij onze drijfveer. Plezier hebben in wat we doen en een open bedrijfscultuur kenmerken onze manier van werken.

Wij ontwikkelen zelf of in opdracht. We gebruiken daarbij een gezonde samenhang tussen visie, durf, technisch inzicht  en marketing. Nuchter blijven door focus aan te brengen en bovenal: doen!