Over ons

Over LogiSense

Zorgverleners hebben er hun handen vol aan: administreren, plannen, checken, monitoren, traceren en controleren. Dit kost tijd. Tijd die niet kan worden besteed aan de  kan worden besteed aan de patiënt. LogiSense bedenkt, ontwikkelt en implementeert slimme systemen waarmee arbeidsintensieve processen worden geautomatiseerd. Met behulp van onze systemen helpen wij mee aan een efficiëntere zorg. Zodat de zorgverlener zich kan focussen op waar het echt om gaat: de zorg zelf. 

LogiSense is een product van DoubleSense BV.

DoubleSense werd in 2007 opgericht vanuit het idee dat de combinatie van technische kennis en brede ervaring in de commerciële wereld leiden tot technische innovatie en praktische oplossingen die in verschillende sectoren inzetbaar zijn. Vanuit Rotterdam werken we met een klein en flexibel team met grote toewijding voor onze klanten en partners.

Wij werken voornamelijk voor gemeenten, ziekenhuizen, centrale overheden, productiebedrijven, installatiebedrijven en IT bedrijven. Wij doen zowel productontwikkeling voor als onderhoud aan ICT en elektronica/mechtronica gerelateerde systemen. Daarnaast zijn wij specialist in het traceren en oplossen van datacommunicatieproblemen.

Naast onze liefde voor innovatie en het bedenken van slimme oplossingen houden we van aanpakken en boven alles: we doen wat we beloven!

Schuiven naar boven