Home

De Proxi-Tag

Het 1,5 meter alarm

De overheid versoepelt steeds meer COVID19 maatregelen. Meer en meer organisaties openen hun deuren weer voor personeel en bezoekers. Maar het aantal virusbesmettingen is weer aan het stijgen. De 1,5 meter regel blijft dus belangrijk.

Maar hoe zorg je voor bewustwording rond het 1,5 meter afstand houden? De PROXI-tag is daarvoor de oplossing.

Alarmering

De PROXI-tag geeft een geluidsignaal en een lichtsignaal als twee personen op minder dan circa 1,5 meter afstand van elkaar zijn.

Training

De PROXI-tag traint personen die een werkruimte delen om de 1,5 meter maatregel in acht te nemen.

Bewustwording

De PROXI-tag wordt om de hals dragen en is duidelijk zichtbaar. Personen die een (werk)ruimte delen worden zo steeds aan de 1,5 meter maatregel herinnerd.

Privacy

De Proxi-tag is niet persoonsgebonden. De Proxi-tag legt bovendien geen informatie vast die de privacy van de gebruiker schaadt.

Previous
Next

De PROXI-tag helpt iedereen op de werkvloer om veilig 1,5 meter afstand te houden.

Beschikbaar in twee opties

Proxi-Tag Samplepakket

Bevat twee PROXI-Tags
50,-                                         Excl. BTW
  • Probeer de PROXI-tag uit met dit samplepakket
  • Direct geleverd
  • Kies ook voor een veilige werkomgeving

Proxi-Tag

Per stuk
25,-                                       Excl. BTW
  • Inkoopvoordeel vanaf 10, 50 en 100 stuks - Vanaf 100 stuks voor maar €19,- per tag
  • Levertijd circa 3 weken
  • Kies ook voor een veilige werkomgeving

Veelgestelde vragen

De PROXI-tag moet om de hals worden gedragen met de zijde waarop het logo staat naar voren gericht. De PROXI-tag heeft een geluidsignaal en een lichtsignaal als een andere persoon met een PROXI-tag zich binnen 1,5 meter afstand bevindt.

Nee, de PROXI-tag is niet persoonsgebonden. Wel wordt geadviseerd om de PROXI-tags niet onderling uit te wisselen om zo eventuele besmetting te voorkomen. Als uitwisselen niet te voorkomen is – bijvoorbeeld bij gebruik door bezoekers – ontsmet de tags dan na ieder gebruik.

Nee, de PROXI-tag registreert geen locaties.

Nee, PROXI-tag detecteert alleen de aanwezigheid van andere PROXI-tags. Deze informatie wordt gebruikt voor de 1,5 meter signalering. Er wordt geen informatie van gebruikers vastgelegd.

Nee, de PROXI-tags gebruiken een low power Bluetooth signaal, dat ongevaarlijk is.

Ja, de PROXI-tag is spatwaterdicht en kan worden gereinigd met niet agressieve schoonmaakmiddelen.

De levensduur van de batterij is circa 6 maanden bij normaal gebruik. Het veelvuldig afgaan van het geluidssignaal kan de levensduur van de batterij verkorten. De knoopcelbatterij (type CR2477) kan worden vervangen en zit onder het deksel.

Bluetooth maakt gebruik van Bluetooth radiosignalen. Die signalen kunnen worden beïnvloed door personen en objecten. De afstandssignalering is het meest nauwkeurig als de tags een directe ‘zichtlijn’ hebben.

Om de batterij te sparen heeft de PROXI-tag een bewegingssensor. Als de tag niet beweegt komt de tag in energiebesparing-stand en zendt deze niet meer uit. Bij normaal gebruik van de tag om de hals zal de tag permanent uitzenden.

LogiSense en de PROXI-tag zijn producten van DoubleSense B.V.

Schuiven naar boven